Haircut 4 Breakfast

 
101415_1865 copy.jpg
101415_1850_0.jpg
 

Ok. Detta har hänt. I måndags fick jag ny frisyr till frukost. Klockan nio svepte en cool tjej på max 20 år en cape över mig och frågade vad hon kunde göra för mig. Till skillnad från sist, förstod den här bruden exakt vad jag menade utan att jag knappt behövde förklara. Yppade orden så kallt och grått som det går, utan att bleka - varpå hon gick och kom tillbaka några minuter senare med en skål fylld med någon gegga i. Blev så ställd över hur fort det gick att jag var tvungen att kontrollfråga om vi var överens. Då upprepade hon vad jag sagt och sen började hon pensla in smörjan i mina längder.

Så blev det såhär bra! Bilderna är inte helt sanna. Är lite mörkare IRL. Sen kan en inte låta bli att undra vad det var som var så svårt att förstå förra gången. Bad henne skriva upp precis vad hon gjorde och vad hon haft i för att veta inför framtiden. Kanske inte kommer hålla 4ever men just nu känner jag mig fin fin fin!   

Tips 1: Jag jobbar som gallerivärd på a-Venue på Avenyn (gamla Lindex-butiken) idag mellan 12-18. Kom förbi, kika på utställningen och prata strunt med mig!

Tips 2: På söndag är jag assistent på Röda Sten och vi kommer skapa instrument av sånt som du inte trodde var något att ha. Alla som är mellan 12-26 är välkomna att delta i workshopen. Ta med en vän eller kom som du är!