Gbg - Cape T

Okej jag vet verkligen inte vart jag ska börja men tidigt i måndags morse satte jag mig på planet och i tisdags landande jag, via tre mellanlandningar Tyskland, Dubai och Johannesburg. Puh! Men hallå. Allt är helt galet vackert. Landskapet golvar mig om och om och om igen.  

Ger er lite obligatorisk resedokumentation because I am a blogger :))). 

Sen landade jag hur som helst i Kapstaden och blev upplockad av Uschi (kortversionen av Ursula). Hon kom tidigare än mig men vi ska båda volontärarbeta på Broscheandal i tre veckor och delar rum i vårt boende. Älskarrr att hon har tillgång till bil. Ska kräma ut så mycket jag bara kan haha. Betalar såklart halva bensinkostnaden. Vill ju inte vara den personen heller.

Här bor jag! Det tar 10 min med bil till Broschendal och kanske en halvtimme att gå. Något som är nytt är att typ allt är inhägnat. Ska en hem måste en passera två till tre grindar som öppnas av en skeptisk vakt som undrar vem du är eller att du är registrerad på en speciell nummer-lista som du ringer till. 

Huset vi bor i kallas studenthuset och delas på ett ett tiotal personer. Alla jobbar (som kockar eller med trädgårdsrelaterade yrken), har sin praktik eller volontärar på anläggningen. Det blir blandning av locals och såna kommer hit, är nyfikna på ekologisk odling och matlagning. Tycker det är bra koncept och tillång till otroligt kunniga personer (hehe typiskt mig att se det praktiska i allt) även om delade utrymmer också kommer med en hel det kompromissande. 

Har så mycket jag vill visa er men bear with me. Internet är begränsat till några få offentliga byggnader i parken. Såg att jag fått frågor om att wwoofa i allmänhet och ska göra mitt bästa att pleasa så snart jag kan. Puss!