Galleri Krebsen

 

Så var jag hemma och tillbaka efter lite drygt fyra och en halv dag i Köpenhamn. Du som följer mig på Instagram har nog inte missat den överexponerade innergården men tänkte att vi tar en ordentlig genomgång över vart jag spenderade ungefär alla för- och eftermiddagar i en knapp vecka.

 
 

Krebse Gaarden eller Kräft Gården som en säkert också skulle kunna säga efter en snabb överslagsräkning i valfri digital ordlista hittar du två parallellgator bakom Ströget och har gissningsvis fått sitt namn från sin brandgula palett. Den var i en helt sinnes intensiv kulör och alla inklusive mig själv blev som helt nippriga av den färgsprakande och frodiga oasen mitt i centrum. Kolla bara!!

 
 

I tisdags började vi hänga utställningen!

 
 

Här hänger Erik sitt ↑ och såhär såg mitt bidrag ut när det var klart! ↓

 

Tänker att det inte är jätte kul att kolla på bilder med diverse konststudenter som har veck i pannan och är lite förbryllade över hur de ska lösa sin eller någon annans hängning så vi snabbspolar till dag två eller till och med tre när det bara återstod detaljer och det mesta var på plats. 

Tänker också att en sällan ser hur mycket tid det faktiskt tar att hänga en utställning på sisodär 17 verk och lika många individer inblandande när en bara är besökare och när jag ser tillbaka på de här bilderna är jag så glad över att vi planerade med en generös marginal. Vi behövde liksom aldrig slarva med något för att det inte fanns tillräckligt med tid. Kanske state the obvious men så värt ju för mellan kraftansträngningarna satt vi mest såhär och latade oss:

 
 

För att sen gå påt igen. Här kapar Joachim en liten list till Johannas verk. 

 
 

Smackade upp den här klisterlappen på porten, korkade upp Cava och skålade!

 

Gabi var fab och omgiven av två snygga & spansktalande snubbar i bakgrunden. Vi kan kan låtsas att de ingick i hennes rike av manliga harem.

 
 

Där coola fotokonstnärer finns, finns coola kameror. Se upp nu för här kommer en hel hög med bilder som får illustrera hur glada vi var över att vi och våra verk var på plats!

 
 

Först lite stela och ansträngda över att vara framför kameran, sen exploderade vi ♥︎ ♥︎ ♥︎

 
 

Och det var det! Tack för alla som var med, kom förbi och gjorde den här utställningen. Vill en så kan en se utställningen fram till den 14:e. Evenemanget hittar du här! Nu är jag proppmätt på allt vad vernissage innebär och tänker från och med nu officiellt gå på semester från gallerier/konsthallar/museer tills en kan ana en gnagande hungerkänsla bubbla till liv inom mig igen. 

+ + + Hej hej till Ida + vänner jag träffade i den rökigaste av danska källarlokaler, så fint att träffa personer som kikar in här och på Instagram ibland.