Galentines Day Pt. II

 

Okej här kommer del två i hur jag firade Galentine! Egentligen finns det ett stort hål i den här dagen som aldrig dokumenterades. Någonstans mellan att jag åkt in till stan för att skämma bort mig själv med bh / trosor / blommor och att jag gick på bio, mötte jag upp John som jag lärde känna redan på gymnasiet men som tillfälligt flyttat till Umeå för att studera. Bjöd honom på en bit mat hemma hos mig i alla fall. Haha. Du får föreställa dig det för ditt inre och med det sagt så snabbspolar vi till hit:

 
 

Såg hur som helst Suffragette på Biopalatset. En lite spontan bokning som innebar att vi fick sitta på första raden. Knäckte nästan nacken men har aldrig tidigare upplevt mig så NÄRA filmen. Fysiskt obviously, men mest metalt. Att jag liksom befann mig mitt i handlingen. Bioduken drog in mig med dess dragningskraft helt och fullt. Blev både arg och ledsen, grät kanske några tårar. Kan va ett knep! 

Sen hamnade vi här. I hissen som gick upp till takvåningen på Riverton Hotell. Satt sen i deras skybar bredvid snicksnackade, lite nyrika sällskap. Tänkte först beställa varsin drink pga anledningar men så tittade min syster mig djupt in i ögonen och sa: Ska vi inte bara ta te då? Te och nattamacka. Så kändes det som att vi var tolv respektive sexton igen, när vi varje kväll drack Earl Gray på golvet i vardagsrummet för det var en lite av en ritual hemma hos oss som barn. Hos pappa åtminstone.

 
 
 
 

En måste faktiskt inte dricka starka saker för att råka befinna sig på ett ställe som serverar det. Det går lika bra med typ te. Eller en syrlig juicedrink. Tyckte i alla fall det här var en så himla bra avslut på min Galentine. Att sitta längst upp och blicka ut över vår hemstad. Peka på platser och prata i genom viktiga och oviktiga grejer. Typiskt jättebra kväll. Tack för den <3