Galentines Day Pt. I

 

Mmmhm. Hade en sån där finfin helg vet ni. Finns ju tusen sätt att fira ( eller inte fira ) att det bara är ett vanligt veckoslut, Galentines eller Valentines day. Det gör en som en vill, efter lust och förmåga. Det vet bara du. Jag vet inte vilket det blev till slut men jag konsumerade det jag tyckte var vettigt. 

 
021316_6671.jpg
 

Som ett skirt set med underkläder och två biljetter till Suffragette till mig och min syster. Sån klyscha.

 
 
 
 
 

Sist, en bukett med bomullsblommor. Har gått förbi Blomrum så löjligt många gånger, att jag inte kunde med att lämna butiken ännu en gång utan att få med mig de där torkade kvistarna men med de fluffigaste bollarna som jag uppenbarligen inte kunnat släppa. Ibland behandlar jag mig bättre :)))

Hoppas också du tog hand om dig <3