G!

 
 

I helgen gjorde vi G! Festival. Herre-gud. Var börjar jag ens? Gøta ligger verkligen vackert vid vattnet och första kvällen var inte bara ljummen utan varm. Hade visserligen lite ont i halsen men livet var gott. 

Dagen därpå vaknade vi av att det duggade men vi låg kvar i tältet för att vänta ut dropparna. Tills det började vräka. Om vi varit hemma ( i typ Göteborg ) hade vi väl haft ett hum om hur länge ett väder väntas pågå men här är det helt omöjligt att avgöra. När mer än halva dagen gått och det fortfarande öste ner valde vi att packa ihop och åka hem genomblöta. 

På natten vände det. Då det värsta ovädret var över packade vi om och på eftermiddagen åkte vi tillbaka. När vi gick av bussen och skulle ta vårt bagage insåg vi att någon tagit min väska som innehöll ungefär allt värdefullt jag äger ( kameror, kläder, alkohol! ). Vi får dock veta att den tagits ut av misstag och att jag kan få tillbaka den nästa tur. Dvs, klockan tio på kvällen. 

Det gjorde den också men under tiden vi väntade hann oron äta upp mig helt. Avslutade ändå kvällen lugnt med att kolla på några konserter. Eivør till exempel <333 Men allt det här och att min onda hals verkligen inte ville ge sig gjorde att jag inte orkade vad jag egentligen ville göra. Lite ledsen över det men hade inte mycket till val. 

Idag är jag hemma. Hostar, läser om Hilma af Klint och gör vad jag kan för att inte snyta ut huvudet </3