Listan

 

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Alltså kanske på ett spa bara. Har inga större ambitioner som att ta mig någonstans just nu. Eller på en solvarm klippa, typ här:

 
 

Hur gammal är du?
23!

Hur gammal känner du dig?
Lite lillgammal som jag är har min mentala ålder alltid varit äldre än vad den är. Så kanske 25 just nu men kan verkligen romantisera kring tiden då jag är runt trettiofem. Fatta vad fint livet skulle vara då. Hoppas jag äger ett hus någonstans i glesbygden, odlar och har någon unge.

Vad heter du i andranamn?
Judit och Erika. Judit kommer från min gammelmormor (tror jag?) och Erika från min morbror Erik haha.  

 
 

Vart bor du?
Här. I en liten, liten hyresetta på Kyrkbytorget på Hisingen. Med nästan lika långt till broarna = nära till centrum OCH Majora plus lagom lång promenad till vattnet. Trivs himla bra här. 

Vad är du på för humör just nu?
Så jävla nöjd ändå över att jag precis skickat in min essä. Det är high life. 

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Vår och höst. Alla gånger. Tycker så mycket om mellanperioderna. Tiden inför sommaren som är påväg eller tiden efter när allt på sätt och vis får en omstart.  

Är du beroende av något?
Nä typ inte. Dricker ju inte ens kaffe. Det skulle väl vara vitt bröd i så fall. Det kan jag få absurda cravings av.

Vilken är din favoritaffär?
Hornbach såklart. Kan gå i gångarna i timmar och det luktar nysågat virke. Så blir jag helt glad i kroppen av alla grejer som en kan göra saker till sitt hem med. Och så tycker jag ju om Emmaus bakom Backaplan. Två väldigt bra köp därifrån:

 
 

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Alltså jag har ju lite OCDs kring hur jag vill lägga upp min dag. På morgonen vill jag göra undan viktiga grejer / vara effektiv, typ plugga / ringa samtal och sånt. Här är det en kamp till klockan tolv för sen behöver jag mat och efter det är det en bra tid för att träffa någon / vara på lektion / göra ärenden. När klockan är fyra vill jag sova / varva ner men behöver jag plugga måste jag göra det innan sju. Så då lagar jag mat och försöker behålla fokus. Efter sju är det kört. Då kan jag typ inte längre plugga men är jättebra på att röja hemma / göra kväll / umgås. 

Har ingen tid jag tycker mer om den andra förutom att jag tycker att livet är lite jobbigt mellan 16-19 då jag allra helst av allt vill gå ner i tempo då jag oftast haft en intensiv morgon och vill ha kraft kvar för att orka kvällen. 

Vad har du gjort idag?
Skrivit på och skickat in min essä <3<3<3 Sett julkalendeln och nu ska jag piffa inför helgen. Åh!

Vilket är ditt favoritgodis?
Choklad och saltlakrits. Gärna i kombo. Men köper bara ostbågar eller såna extra krispiga när jag är själv :)))))

 
 

Är du blyg?
Både och haha. Nä inte så blyg men reserverad. Typiskt introvert och inkännande. Tyst och försiktig i större sammanhang, lite charmig och rolig i mindre, intimare sällskap. 

Har du blivit sydd någon gång?
Ja. En gång när jag var sex år nånting behövde jag sy tre stygn i huvudet. När sköterskan frågade om jag ville ha bedövning sa jag nej, min mamma har sagt att jag inte behöver det (haha va?) och när hon sytt klart sa hon att jag kunde komma tillbaka när såret läkt men då svarade jag att det inte heller behövdes. Hur badass?? 

Vill du gifta dig?
Tror det!

Har du något smeknamn?
Nah Frida är för kort och bra för att någon någonsin skulle orka det men har väl blivit kallad Fridis / Fridolf någon gång ibland + mammas Cefrida som är en variant på min syster Cecilia och mitt namn.

Listan stal jag från Frida