Frukost på en hylla

 

Jag har vigt ett av tre små hyllplan i min lilla kokvrå åt det jag tycker verkligen förtjänar en: frukosten. För 1 ) fint i största allmänhet och b ) smart i synnerhet. Allt är som förberett för att koka te och gröt. 

 
 
 
 

Här trängs tekannor bredvid två sorters te, just nu earl grey + grönt te med smak av fläder / äpple, chiafrön, cashewnötter, mandel, en ströare med rörsocker i och en stor glasburk med gryn i. 

 
 

Samt min lilla men fina samling av tekannor. Den senaste tillskottet är den svarta blanka som kommer från Butik Fabrik i Malmö. Är så glad i den. Fattas bara en från Nilasdotter sen är den komplett. Hon är lite av ett geni och jag gillar nej älskar allt hon gör. Se hennes Instagram här.

Och såhär såg en frukost ut från i fredags. Chiapudding + äpple / hallon, vinbär och cashewnötter.