Chũo-ku

IMG_8130 copy.jpg
IMG_8113 copy.jpg
IMG_8155 copy.jpg
IMG_8178 copy.jpg
IMG_8192 copy.jpg
IMG_8195 copy.jpg
IMG_8196 copy.jpg
IMG_8224 copy.jpg
IMG_8233 copy.jpg
IMG_8259 copy.jpg
IMG_8277 copy.jpg
IMG_8316.jpg
IMG_8317 copy.jpg
IMG_8327 copy.jpg

Typ varje dag skriver jag in en ny adress i kartor på mobilen och sen går jag dit om avståndet är kortare än en mil. Det är mitt bästa sätt att sysselsätta mig, lära känna en ny stad och se hur allt hänger ihop. Var stadsdelarna övergår till en annan. Ibland lyssnar jag på en pod samtidigt, ibland inte. Ibland går jag in i butiker, hittar nya vägar och kommer inte dit jag skulle.

Igår var tanken att jag skulle till Odabiba Beach men hann inte längre att gå genom Giza, över oändligt många broar och sen ett industriområde som som skulle kunna vara Hisingens högre själv. Det till och luktade lite likadant, en blandning av svala oktobervindar och surt vatten. Kändes precis som att promenera hemma längs med älven. Stod länge och bara log mot solen som vanligt hade bråttom ner. 

Tänkte att det var en bra location i allmänhet men i synnerhet till en sport-reklam och önskade att jag var sponsrad av Nike eller nåt. Hade velat springa i snabba skor och tighta, blanka kläder här medan jag svettades på ett snyggt sett.

Det har varit runt tjugo grader mitt på dagen i två dagar nu. Vad lätt det har varit röra på sig, ta sig fram. Bara två tunna lager kläder och nästan inga paraplyer att ta hänsyn till. Japaner håller så jävla hårt om sina paraplyer. Vet inget väder som japan inte skulle tycka det vore helt rimligt att bära med sig ett.

Idag är det kallare och det kanske kommer ännu en tyfon senare ikväll eller imorgon. Det återstår att se. Ska inte göra något speciellt så det gör mig inget.