Fanny, frukost & Storan

 

Jag har hört att en av de mest effektivaste metoderna att få någon att tycka om en är att bjuda denne på något gott att äta. Så i fredags bjöd jag in Fanny på frukost. Både Fanny och jag går på Valand men oftast är vi så upptagna på var sitt håll av huset fast frukost ska en ju oavsett klämma i sig så det är ju lite av en outnyttjad tid + kul med sällskap som omväxling.

 
 

Fanny! :))))

 

Här var tanken att jag ville imponera med nybakade scones men så blev det pannkaka. Eller. Det blev scones. Men inte av den sorten som en kan skryta med. De vart rätt torra faktiskt. Maskerade det med rejäla tag i smöret och färskosten samt ogenerat stora skedar med lemoncurd och fikonmarmelad. Sköljde sedan ner det med varsin kopp svart darjeeling te och blåbär/vinbärsjuice. Så kan en också göra.

När vi var fyllda till bredden och tämligen belåtna tog vi oss in till stan. Hon på cykel och jag åkte kollektivt. Så mötte vi upp Johan och gick på en lunch-föreställning på Storan tillsammans alla tre pga vi som går på Valand fick en inbjudan att gå gratis. Tack för de! Konceptet var kort och gott lunch+teater men vi hoppade lunchen.

 
 

Föreställningen var förresten en monolog och påminde lite om stand up. Log brett från början till slut. Så otroligt fina små historier och betraktelser från det innersta och stora livet. Typiskt bra och rolig grej. Tack igen Storan!

Till något helt annat. Just nu går jag i villrådiga tankegångar kring den här lilla bloggen. Ni blir några fler för varje vecka men så är ni också så tysta att jag inte vet vad ni tänker. Skulle bli så glad om du ville lämna ett avtryck i formen av att gilla ett inlägg eller lämna några rader. Vem är du som läser och hur hamnade du här? Varför kommer du tillbaka och vad skulle du tycka vore fint att läsa eller veta mer om? Berätta! Plzz <3