Fanny + ditt nästa favoritband

IMG_5387.jpg
 

I lördags flög alltså Fanny hem igen och rummet bredvid mitt ekar tomt. *Uppgiven emoji som har axlarna högt och huvudet är tungt.* Så i fredags bestämde vi oss för att baka pizza och bjuda hem de få som vi känner och som fortfarande är kvar i Tórshavn, det blev Erhard och Jarek. Erhard har ni hört om förut men tror inte jag nämt något om Jarek tidigare? Han har i alla fall åkt hit från Boston och historien om hur vi träffades är lite inveckad så jag hoppar över den men vi har känt till varandra från nästan dag ett här.

Titta vad fina dom är! Tryckte upp dom mot väggen utanför för att kunna föreviga. Är för övrigt helt övertygad om dessa tre kommer bli ditt nästa favoritband. Efter att det här fotot togs förstod vi alla potentialen i en sådan trio att Jarek tog fram sin gitarr och sen sjöng dom för mig till kvällen blev lång.

Till något annat: jag fyller år på lördag! Försöker förhålla mig cool till det faktumet att det är första gången som jag kommer fira den på egen hand. Eller aa, utan familj. Förra året var ju lite av motsatsen om du minns den. Det är inte som att jag tror att jag kommer ligga i fosterställning eller så men måste ändå erkänna att det hela känns lite konstigt. Eftersom min pappa och jag fyller år på samma dag är det naturliga att vi är två om den här dagen. Nu när jag kommer vara ensam är det lite som att den blir halv om du fattar.

Och nu när jag skriver detta inser jag att jag inte hunnit tänka ut någon present heh. Lägger ut en öppen förfrågan till dig, vad önskar du dig pappa?! Jag föreslår att vi kan ta båten över dagen till Källö-Knippla och tillbaka om du inte tagit upp den ännu. Hej!