Fakta om mig

 

Att vara här är speciellt på många vis men att hela tiden vara i sitt huvud, nästan helt ostört från yttre faktorer kanske är den största skillnaden mot innan. Försöker förvalta det så gott jag kan och jag funderar mycket på mina värderingar. Vem jag är, vad jag vill / inte vill och vad jag står för osv. Har inte kommit fram till något extraordinärt ännu men tänkte att vi kunde bryta av med en lista på några frågor. 

Här ger jag dig femton fakta om mig!

Mental ålder: Någonstans mellan 35 och 45. Ibland 75. Verkar bero på dagsform. 

Hur vill du dö? Alltså så svårt, men vill väl bara somna in en sensommardag på min säng. Medan jag kan ana svaga röster från min familj som gör något vardagligt. Sen vill jag förmultna på något fint ställe. 

Cravings: Hummus och inlagd gurka ( alltid ), bakad fänkål, svenska jordgubbar och Oatlys Påmackan.

 
 
 

Faller för: Vettiga, gulliga och gängliga. Men framförallt inte macho. 

Skyller på: Att jag är vänsterhänt, astigmatiker, lillasyster, prematur, hobbydyslektiker osv osv ...

Slarvar med: Skölja frukten, använda tandtråd, läsa / lyssna på nyheter. Det sista skäms jag över.  

Tillkortakommanden: Som självutnämnd Jungfru är jag reserverad, kräsen, skeptisk och trög. :))))

Tillgångar: Får saker att bli fint / funka / smaka gott med få medel, tidsrealistisk och stabil.

Rädd för: Ormar, men min största källa till oro är att jag 1 ) inte kommer hitta någon som jag vill leva ett långt liv med,  2 ) om jag gör det vill den inte leva ett långt liv med mig. ( Mitt livs lott ).

 
 

Det är svårt: Att säga något smart i skarpt läge. Känner mig typ skenavrättad vid varje presentation.

Tycker det är viktig att: Ha små och stora projekt. 

Det är mindre viktigt med: Bredbenta män i offentliga rum och högljudda personer som egentligen inte säger något.

Dagdrömmer om: Ett gårdsliv på den Öländska / Gotländska glesbygden, med höns och knubbiga ungar, en semester på cykel och en kort, mörkt grön jacka jag sett och inte kan sluta tänka på.

 
 

Nyss upptäckt: Skrubba kroppen ordentligt med tättvantar och sen smörja in med salva gör en löjligt len och att mitt objektiv till min systemkamera är trasigt ( jag orkar inte! ).

Något otippat: Jag kan avgöra om någon är höger eller vänsterhänt genom att gå / sitta nära den! Tycker att det är direkt obehagligt att vara på höger sida om de flesta högerhänta och kan typ inte somna om jag inte får sova på vänster sida om en person. Tack Gud för den gåvan. Verkligen hyggligt.

Låna gärna listan och länka tillbaka. Vill veta allt om dig och ditt!

Bildkällor: min pinterest