En hemlis

Nu händer det. Nu vänder det. Jag har äntligen kommit till den dagen som alla bloggare väntat på och längtar till, nämligen en anledning till att bädda in lite ödmjukt skryt som inte lovar någonting annat än jag eventuellt har "någonting på gång". Som bara kanske kommer bli av och att jag pga anledningar inte kan avslöja vad det handlar om, än

Men. I morgon har jag tagit ut en semesterdag och åker tidigt till Stockholm då jag på kvällen ska medverkra på en liten tillställning på slottet. - Vad sa du? - Stockholm slott. Äsch!

Haha så jävla odräglig unge. Men tänker inte janta med detta över huvud taget. Ceremonin kräver kostym och jag är lika delar exalterad som nervös. Vet ärligt inte om min scenskräck kommer kunna hantera detta men gör jag det har jag ett diplom som kan bli en bekräftelse på att jag typ inte dog.

Annars då? Igår skrev jag och skickade jag in en hemtenta på en preparandkurs jag läst då jag saknade behörighet till utbildningen jag sökt. Så jävla skönt. Vågar jag säga kändes helt okej bra? Jag säger det ändå. Min magkänsla säger att jag klarar det och gör jag det kommer jag kallas till intervju och ytterligare ett praktiskt prov på skolan. Så inte läge att ta ut någon seger ännu men ändå.

Och så har jag har börjat plocka in gräs och ogräs och placerat ut det i vaser eller överblivna glasburkar lite över allt i lägenheten. Det är himla så somrigt.