En fin torsdag

 

En torsdag för en vecka sedan började med att jag tog vid projektet att frigöra yta i min lilla etta och som jag började med i somras. Ritade till och med skisser på hur jag skulle kunna lösa min obefintliga förvarning men inget kändes rätt. Försöker vara noga med att inte bara köpa tio lådor som kanske rymmer allt men som inte funkar praktiskt eller som inte är hållbart i längden. Även om lägenheten är min och den kommer att vara det tills jag säger upp kontraktet, tänker jag lika mycket på att möbler är påkostade och att de ska fungera över tid och med största sannolikhet i andra hem än detta.

Släpade hur som upp den här klossen på en bit kartong. Klickade därefter på play till senaste avsnittet till Uppdrag Granskning på svt. Satt sen på huk, gluttade då å då på skärmen medan jag strök skivorna med lasyr. 

 
 

Lite läskigt färg men eftersom sängen, skrivbordet, hyllan och bordsskivan jag lagt ovanpå min frys är vita lovade jag mig själv välja något annat så jag valde svart. *Galen!* Haha. 

 
 

När alla sidor var svarta åte jag till skolan och gick på en eftermiddagslekion. Mötte sen upp några vänner på Oceanen för att lyssna på jazz. Alltså. Så bra dag. Önskar att alla torsdagar kunde se ut såhär helst alltid. Alltid!

 
 

Vi pratade om att Lara ska flyttta från Majorna ): men till Masthugget :) i januari och att vi borde göra Oceanen till vårt externa vardagsrum. Hur fint skulle inte det vara?!

 
 

Tyckte så mycket om det andra bandet, Water Boogie System. De spelade i Svalövs bio / kulturhus för säkert tre år sedan för det festliga arrangemanget Ljus&Brus när jag gick på Fridhem. Det gick ut på att de visa en film (ljus) och bjöd in en musikalisk akt (brus). Det var jättejättefint och om du är som jag och gillar jazz borde du lyssna på spotify / soundcloud. Här vill jag slänga in en efterlysning efter mera. Känner du till något bra band? Hit me now!

 
 

Och, och innan jag glömmer! Imorgon, på fredag, är det öppet hus på Valand från tidig förmiddag till sen eftermiddag. Är du nyfiken, kom förbi! Jag kommer att vara i Galleri Monitor och hålla hov mellan ett och fem.