En fin fredag

 

Igår hade jag en finfin fredag som såg ut följande. Efter att jag skickat in min essä, tvättat kroppen och gjort allt det där en kan tänkas göra på en förmiddag, åkte jag till skolan för att scanna / sitta och jobba bredvid Lara / prata strunt med Lara. Sen kom vi inte på något bättre än att köpa pizza och åka till Röda Sten.

 
121115_3017.jpg
 

Onsdagsgruppen för Ung & Skapande som jag varit med på ett litet hörn under hösten hade vernissage på tredje våningen och det var fint, fint, fint att se! Sen gick vi ner en trappa och gick på julmarknad istället. 

 
 

Vi köpte inget men stod och pratade med en kvinna som sydde så jävla fina kimonos. De var en aning pricy för min budget just nu men alltså det var typ det finate jag sett och önskar jag gick i bröllopsplaner eller hade en bal att se fram emot / annat skäl till att anlita henne som sömmerska. Lägger henne på minnet och kanske sätter ihop något själv i väntan nu under jul. Vi får se! 

 
 

Sen tog vi en promenad tillbaka genom Majorna och satte oss på Syster Marmelad pga typ finaste stället i stan. Sippade på varsin ginger beer och pratade ivrigt om allt vi tycker om och allt vi vill göra och hur en skulle kunna omställts det i business. Typiskt fin fredag.