Dark blond / Light brown

 

Här var tanken att jag skulle visa upp en bild på en glad och nöjd Frida efter ett efterlängtat och välbehövt frisörbesök. Bad om en mörkare blond färg som skulle vara ton i ton med mitt naturliga, ask-blonda hår så jag skulle slippa komma tillbaka snart igen. Men vad är grejen med att frisörer alltid vill ta sina egna friheter och välja en två steg mörkare nyans än vad vi gemensamt kommit överens om och outar detta när håret är fönat och stylat?! Detta är för mig totalt obegripligt. Det här är inte ens mörkt blond. Det är ljust brunt! 

Oh well. Det är ju inte som att det är det värsta som har hänt mig men det här var väl inte vad jag tänkt mig. Lite kul är dock att varje gång jag möter min spegelbild rycker jag till och ser en äldre version av Tjorven på andra sidan. Sen tar det en microsekund innan jag fattar att det faktiskt är jag. Heh :' )

Kommer ändå behålla det såhär i någon månad. Mest för att det det är kul att se ut som någon annan ett tag och testa något nytt osv. Det går bra ihop mitt nyårslöfte om att gå utanför min comfort zone. Sen vill jag nog tillbaka till mitt trygga mellanblonda men kanske med lite kallare och gråare ton... Den som lever får se!