Corinna + Sannegårdshamnen

 

Alltså. Har haft en så hinna fin helg! I lördags rullade Corinna in på Gbg Central som var ett av flera stop på hennes lilla Sverigeturné och i söndags intog vi hamnen nedanför där jag bor. Bättre sätt att spendera en förmiddag på och ta sig igenom en bakfylla på får en faktiskt leta efter. Kvällen innan var vi på avskedsfest i enormt kollektiv med flera gemensamma vänner från tiden vi gick på Fridhem tillmannans men som nu skulle splittras pga uppsagt kontrakt. Lite trist men fint att återse folk från som åkt långt för att umgås bara en kväll. 

 
 

* Mår bra *

 
 

The hot dog days. Åt Chörizo från A&A direkt ut paketet och drog korvskämt in absurdum. Succé! 

 
 

Sen fick Corinna feeling och ställde sig i neråtvända hunden. Mest för att platsen kunde vara tagen i valfritt Lifestyle & Wellness Magazin och hade en kort yoga session som bestod av att vi upprepade solhälsningen. 

 
 

När vi suttit på bryggan i tre effektiva (nåväl) timmar hann vi inte länge än att gå tillbaka till min längenhet innan jag fick sms från Bea och Kerstin som undrade om vi ville göra dom sällskap på deras picknick. Vi sa okejrå och bytte från en bänk på ett trädäck till en filt på en gräsplätt. 

 
 

Vi fyllde folie med frukt och mörk choklad.

 

Bea grillade en giffel och värmde händerna på det lilla som fanns kvar av glöden. 

 

För att sedan somna och vakna bredvid den här fina! Här är Corinna orimligt nöjd med en match på Tinder som för övrigt verkar hundra gånger mer lustfyllt om en bara eller också har kvinnor inställt i radarn. Se bara hur glittrar i hennes ögonvrår. Om du lyckas hamna inom samma radie som Corinna - klicka hjärta <3<3<3 Vettigare träff finns inte!