Chokladsmoothie & a-Venue

 

Lika bra att jag fortsätter trycka ner frukost i halsen på er. Den här gången med en smoothie på en frusen banan, nötmjölk, kakao, vaniljpulver + linfrön! Så smakar det som efterrätt mer än något annat.

 
 

Det + rött fruktkött är :)))

 

Okej men det jag egentligen ville säga var att vi på skolan är mitt uppe i att installera vår utställning på a-Venue. Den har vernissage redan imorgon, på onsdag alltså, och jag tycker verkligen du borde titta förbi! Kan du inte då jobbar jag i galleriet nästa fredag. Så det är också en bra dag att glida in på.

 
 
 
 
 

Utställningen går under namnet Formerly known as och är en förlängning av det samarbete som vi hade med Alingsås Museum i höstas och som i sin tur var en del av GIBCA Extended dvs Göteborgs Internationella Konstbienals utökade program. Såhär skrev jag i ett inlägg om det då. Nu har alltså utställningen tagit en ny form och dessutom fått draghjälp av en grafisk formgivare som hjälpt oss att sätta ihop varsin publikation. Som en slags ytterligare dimension av våra verk. 

Såg du utställningen på Alingsås Musuem och kände dig liiite besviken så vill jag lova att det här är snäppet vassare. Vissa verk är samma men bättre presenterade, vissa är helt nya. Hoppas vi ses!

Och och. a-Venue ligger på Kungsportsavenyn 25, dit kommer en med alla vagnar som går till Valand.