Broschendal

Befinner mig fortfarande i en märklig verklighet som jag inte vet om jag kan lita på eller om allt är en bluff. Visste att Brochedal var offentlig trädgård men hade ärligt inte fattat att den var såhär omfattande heh. Bara den ätliga trädgården jag är på är två och en halv hektar. Bakom den finns en till och efter den en annan sorts trädgård. Tänk dig en omvänd babushka.

Varje morgon börjar med att vi möts kvart i sju, då går vi i genom dagens ordrar från de olika köken och sen plockar en ihop det som står på listan. Broschendal har utöver en bistro, en bättre restrang, en exklusiv helgbuffé på ett ytterligare ställe också en picknick som äts i parken och beboende på hur många bokningar det är går det åt olika mycket. Men aa. Det går åt brutala mängder.

När klockan är nio någonting är solen så varm att det är svettigt att vistas utomhus, så då går vi oftast till packhuset. Då har någon annan kört dit det vi plockat och vägt in så vi kan tvätta råvarorna, sortera och paketera dom. Till en picknick, till exempel.

IMG_1874.jpg