Belfast

Glömde ju nämna, att min host bror och fru från Göteborg (!) bor här i Belfast. Hade först inte tänkt åka norrut över huvud taget men när hon var förbi förra helgen bjöd hon in mig. Tänkte om och tackade ja!

Igår hade jag hela huset för mig själv då de tagit en långhelg ännu längre norr ut. Tog ett hett bad i deras badkar, låg där i över en timme, luckrade upp vad som kändes som månader med lager av smuts och bara log. La mig därefter i ett varmt rum. Ja. Jag tror inte du förstår vad det betyder men det var fan heaven. Behövde det, mycket.

 

Eftersom Belfast inte tillhörde planen från början hade jag inte förberett något jag ville göra eller besöka utan gick mest på måfå. Utgick från Lisburne Road som verkar vara en grej här och rörde mig mot mitten. Gick runt i mina tunga kängor, gluttade på människor och blommorna i Belfast Botanical garden. Flanera, med ett finare ord.

Lite försent kom jag på att jag kunde ju åkt till hamnen där Titanic byggdes men då hade det redan börjat mörkna. Innan fyra! Haha. Denna frustration, varje år. Åh. 

Nu sitter jag i alla fall på Belfasts busstation och väntan på att få åka vidare. Hoppas på att komma fram innan det är totalt mörkt. Vart jag åker berättar jag en annan gång. 

Trevlig helg! <3