v.24

- Hallå, var håller du hus?? undrar du. Den här veckan bor jag här! På Kärralundsgatan som ligger nånstans mellan Lunden och Torp hemma hos Cecilia och Tony. Jag mammar två katter och ett tjuogtar blommor medan min syster och hennes kille är på semester. Hasar runt på deras parkett och byter rum i tid och otid. 116 km2 ger så många möjligheter att jag blir helt splittrad. 

Brer ut mig på soffan samtidigt som jag lagar något på spisen samtidigt som jag låter balkongdörren stå på vid gavel och bjuda på svalkande vindslag. Så håller jag på. Kissar på ena toaletten och duschar i den andra. Badkaret i det tredje lockar men har ännu inte satts i bruk.

Slänger in dessa bilder på Cecilia när hon strök och jag hjälpte henne att sätta upp gardinerna som varit med så länge vi kan minnas och hängde en gång i tiden i vardagsrummet hemma hos mamma när vi var barn. Det är stor på nåt sätt. Nu är hon 29 och jag blir snart 25. Knäppt ju.

Grå <3

Men till något helt annat: gullot/låtskivaren/sångaren Joar Sylvan som ligger bakom Kom jag lovar skev till mig och undrade om jag ville ingå ett samarbete. Klart jag ville och nu pryder min bild omslaget till singeln Bär mig på bröstet som släpptes på spotify igår! Lyssna på den. Nu!