Arty People

 

Lite glesa uppdateringar här på sistone. Det beror på att det inte händer så värst mycket i mitt liv just nu mer än att jag packar ner det lilla jag har i lådor. Aja. Mer om det en annan gång.

Tänkte hur som helst visa några av mina bästa och kreativa vänner som jag känner. Sen en började på folkhögskola för över två och ett halvt år sedan har en hunnit träffa ett helt gäng duktiga och driftiga människor. Vissa finns på internet, andra inte. Så egentligen är det här ett ganska magert och selektivt urval men det här är helt enkelt vad jag kunde komma på och hittade med något sånär uppdaterat innehåll.

Vsg för tips!

 

Ingvild Davidsen, klick!

Viktor Lindström, klick!

arrivalsori2b.jpg

Oda Haugerud, klick!

Bordsskivan-3-copy_1200.jpg
9_1200.jpg
Uppvisning-3_1200.jpg

Fanny Hellgren, klick!

VATTEN01.jpg

Christopher Landin, klick

John Bengtsson, klick!

Gabriella Hasslinger, klick!

tumblr_njiwawduOf1r1lrvzo1_500.jpg
tumblr_nf11tmTzR71r1lrvzo1_500.jpg

Johan Andrén, klick!

Annika Marmén, klick!

 

Inser nu hur homogent det här blev. Liksom samma färgskala och lite samma motiv fast annorlunda. Antar att det blir så när en plockar bilder från personer som ingår i samma sfär som en själv. Den där vita medelklass kultur-eliten som är fullständigt överrepresenterad på konstskolor. Inte helt oproblematiskt. Tar oavsett mer än gärna emot dina tips. Länka till dig själv eller någon du tycker gör bra grejer. XXX