a-Venue + Kola

 

I lördags jobbade jag min sista dag tillsammans med Camilla på a-Venue för den här hösten som också var årets sista öppna dag. Trots att vi båda var oändligt trötta och sköra hade vi fina samtal om mat och om välden plus så många gullga besökare som trillade in och var glada. Älskar att det centrala läget i mitten av Avenyn blir så tillgängligt för många och att alla möjliga människor hittar dit. Både helt oerfarna och vana galleribesökare.

Detta kanske jag redan nämnt, kanske inte. Men jag har satt ihop deras nya disk i vår träverkstad på skolan och nu känns det lite extra fint att vara gallerivärd och du vet *representera* stället. Blev väl inget skrytbygge direkt men. Om inte för den så tycker jag du ska ta dig förbi sen när vårens program börjar i januari igen. Missa inte!

 
 

När Camilla och jag låst och larmat lokalen tog jag vagen hem över Götaälvbron via Eriksberg. Köpte saffran på Coop och gick vägen genom en av mina bästa bostadsområden på Hisingen tillbaka. Det är som en liten insprängt och bevarad oas med några gamla hus med udda tak, äkta knutar och handblåsta glas i verandorna. Kokade sen ett fyrtiotal mandelfrikadeller till julbordet som vi åt igår hemma hos min pappa och två sorters veganska kolor enligt fri tolkning av Emmas i klassens recept. Hinner ska jag försöka koka ytterligare en sats och uppdatera er med ett inlägg innan julafton. Ska göra mitt bästa. Lovar. Stay tuned!

 
 
 
 

Pssst! Glöm inte att följa mig på Bloglovin för att inte missa något inlägg. Puss!