7-16

Men hallå, jag har inte uppdaterat er på två veckor? Förlåt mig men fattar verkligen inte hur tiden kan gå så här fort.

För två veckor sedan började jobba heltid på Svenska Kyrkans parkförvatling. Börjar vid sju, halv åtta och är kvar till fyra, ibland halv fem. Det är möjligt att flexa ifall en vill kunna ta ledigt eller gå tidigare någon dag. All tid efter det har jag vigt till att träffa någon eller träna, laga mat och läsa böcker. Förbereda inför helgerna som har blivit heliga. Det kanske låter lite tråkigt men där jag befinner mig nu omfamnar jag enformigheten. Den håller mig lugn när mycket annat är flytande.

Vet inte om jag nämnt det men Bea som med jämna mellanrum dyker upp i mina flöden är numera även min kollega. Hur fint?! Hon har dock tagit ett tillfälligt upphåll från och med i nu medan hon tentar av en kurs, men kommer tillbaka i början av juni igen. Vilket betyder att arbetet hittills har varit lite mer som att hänga med ens bästis än något annat. Finner inget att klaga på i det.

Har inte hunnit ta några bättre bilder på Lundby ännu men hittade de här bilderna från förra året när jag fick arbete via Nordjobb på Färöarna. Här har du, jag ger dig Kirkgard undir Heygnum Mikla!

Fyra av fem dagar i veckan arbetade vi med att hålla trädgården fin men på fredagarna brukade vi få i uppgift att städa i kapellet, kontoret och i fikarummet. 

 

Ska försöka uppdatera oftare i framtiden men det här får bli att för nu! Nu ska jag ta det lugnt och efter det ska jag fortsätta med det.