15/2

Hatar att vara på helkroppsbilder. Hur gör en med armarna och benen? Vart lägger jag blicken? Borde väl veta bättre men tycker det är lika jobbigt varje gång. Imorse pressade mig dock lagom motvilligt mot den här väggen vars nyans gick ton in ton med min nya byxdress. Den väger upp för kjolen jag köpte men glömde i en Uber om ni minns. Tänkte bo i den när det blir möjligt hemma. 

Nu ligger den nerknycklad i min väska pga imorgon lämnar jag Kapstaden och åker tillbaka hem. Är lite kluven till det där. En halva av mig skulle kunna sakta börja bygga upp ett liv här typ med en gång. Trivts så himla bra sedan dag ett. Andra halvan kan inte vänta ett dygn längre på att ta upp livet som jag lämnade - i maj ( ! ). Min lägenhet på Kyrkbytorget. Att ha mina närmsta nära. Allt det. 

Känns pirrigt och nervöst. Vill ju inget hellre än att skapa rutiner, ha en trygg bas. Samtidigt som jag är livrädd att tappa det sköra men mycket stabilare självförtroendet jag byggt och att falla tillbaka in i destruktiva tankemönster igen.