Healing

Åh hurrni. Vet ni, när jag åkte var jag ett bräckligt vrak och jag visste inte om jag skulle kunna klara av den här resan. Om jag skulle bära eller brista helt och hållet. Om det skulle bli ännu en besvikelse som Nordirland blev. Men jag visste att jag var tvungen att åka och nu känner jag mig bara otroligt tacksam över hur bra det det här blev. 

Kan verkligen inte minnas när senast jag var såhär harmonisk, såhär lång oavbruten tid, utan någon ångest. Det var så himla längesedan. Kanske 2014. Jag vet inte. Vi pratar alltså om en dryg två veckorsperiod. Det kanske låter lite, men det är det inte i min värld. Varje dag är healing.

Igår hade jag en ledig dag. Ägnade den mest åt att sitta i en skuggig lund i parken på Boschendal, dricka cappuccino och läsa ur en ny bok. Tänka tacksamhetstankar och på kvällen gick jag en promenad i området bakom vårt hus. Plockade den här buketten med visset gräs och torkade blommor då.

Ikväll ska jag klä upp mig för vi har bokat bord på Boschendals bästa restaurang. Kul ju! Hoppas din helg blir fin. Puss och kram.