24.2 Kvadrat

 

Okej. Detta hände: Igår fick jag ett samtal från Boplats om att personen före mig i kön på en lägenhet avsagt sin plats. Fick därefter tydliga order om att titta på lägenheten så snart som möjligt så att kontrakt kan skrivas. Hade lite av slentrian klickat ja utan att veta vad jag egentligen svarat på då jag tittat på en liknande lägenhet i samma hus men som gick till personen som stod först. Och en vill ju inte skriva under precis vad som helst. Fick hur som helst numret till killen som bor där nu och vi bestämde att jag skulle komma samma eftermiddag.

Sagt och gjort. Åkte till Kyrkbytorget och redan i hallen fick jag en liten och sur uppstötning av den starkt terrakottafärgade linoleummattan. Det var ungefär det värsta en kan föreställa sig men tänker att det går att lösa med något slags klickgolv. För i övrigt är lägenheten väldigt fin och idag ska jag ringa tillbaka till bostadsbolaget och tacka ja!  

Är så himla glad för att jag bokat in ett yoga-pass kvällen innan. Har aldrig tidigare varit på något och efteråt var jag liksom helt harmonisk i hela kroppen efter alla intryck från visningen. Väl hemma korkade mamma och jag upp en flaska Cava, skålade och en tänkte: Is this life ?! 

Inflyttnig sker den 1:a april. Inget skämt. Så har åtminstone två månader på mig att ta in att detta faktiskt ska ske. Herregud. Ser så mycket fram emot detta.