2017

Hallå, hej! Sist vi hördes hade jag vaccinerat mig för hepatit A och B och var lite orolig över hur osäker min situation såg ut. Men sen tog jag beslutet att ta blogg-semester och rustade upp den här sidan lite så nu kännas allt typ hundra gånger roligare. 

Och med anledning av på sätt och vis en ny hemsida, nytt år i bästa fall någon enstaka ny följare, tänker jag att jag ger dig en ny intro av mig:

Jag är Frida och jag har löjligt dåligt självförtroende. Till saken hör att det var lite så den här bloggen blev till. Ett sätt att ha möjlighet till gå tillbaka och se att jag då och då åstadkommer något (hehe det är sant. Också pga att den jag trodde var mitt livs största kärlek gjorde slut och jag behövde jag något att sätta händerna i så att jag inte skulle gå itu och ni kunde läsa om hur jag svarvade grejer i min pappas verkstad när jag inte grät). Hur som helst. Jag läser vanligtvis på kandidatprogrammet i fotografi på Akademin Valand men tog i våras ett uppehåll för att helt och hållet ägna mig åt självuppfyllande sysslor i syfte att *boosta* detta sanslösa komplex jag lider av.

Nu tänker jag mest på huruvida stor roll fotografi respektive mitt latenta intresse för trädgårdsskötsel ska ha i mitt liv. Dagdrömmer om ett delvis självförsörjande liv på landsbygden samtidigt som jag längtar till att leva livet i min lilla lägenhet jag har på Hisingen men är uthyrd ett tag till. 

I övrigt har jag som mål med det här året att tänja på mina gränser. Ta ett steg till utanför min komfortabla zon. Så långt tills det kittlar i magen utan att kniper åt. Tycker det ett bra mått på steglängd.

I övermorgon åker jag Kapstaden för att wwoofa på två ytterligare ställen på sammanlagt nästan sex veckor. Är lika delar exalterad som lagom hispig. Mina ambitioner är att så många bilder jag bara orkar i hettan och jag skulle tycka att det vore så fint om du ville följa med på ett hörn. Det var väl mest det. 

Skriver snart igen, puss