2015

123114_4809_99.jpg
123114_4796_66.jpg
123114_4818_88.jpg
 

Vilken kväll! Nyårsafton var bra på exakt allt. Vet liksom inte vart jag ska börja men firade hur som helst in det nya året med bland annat de här fina människorna hemma hos mig! 

Redan klockan sex stod Gabriella + vänner på tappan. Vi förberedde mat och smuttade på vin om vartannat och vid åtta fylldes hall och kök med ännu fler vänner med klirrarande kassar i händerna. Vi dukade upp och åt sedan av helt orimligt stora mängder mat som alla tagit med sig. Vips, så var det nästan midnatt och vi tryckte ihop oss så gott vi kunde på altanen. Det är nu som mingel-fotografen inom mig springer efter kameran, förevigar tolvslaget med lite skakig enhandsfattning samtidigt som vi korkar upp, skålar och pussas! Efter detta lägger jag kameran åt sidan lika fort som jag fått tag på den men dansar istället i timmar tills sista bussen ska gå och nästan alla försvinner ut i natten.

Gabriella och Oliver stannade över natten för att spendera hela nyårdagen i varsin soffa, äta gårdagens rester till sen frukost framför en film och nygräddade pannkakor till en ännu senare lunch och ytterligare en film.  

Alltså, så himla fin kväll + dag på alla sätt och vis. Var i början av kvällen lite nervös och orolig som en kan bli. Som värd/värdinnan känner en ju alltid ett visst ansvar för att alla ska trivas och att människorna som hamnat under samma tak ska fungera ihop. Igår (skriver det trots klockan är efter 00) var vi tre gäng som sammanfördes och vi blev totalt nästan 20 personer. Är ingen matematiker men känslan innan den där lilla oron släpper är ju att det finns oändliga kombinationer och utfall. Det kan liksom gå precis hur som helst!! Addera sen alla 1000 idiotiska idéer och krav om att nyårsafton ska vara på ett visst sätt och att det gärna ska bli årets fest.

Denna oro visade sig dock vara helt utan grunder och i de bästa av sällskap kände mig flawless och ville aldrig att det skulle ta slut. 2015 kunde inte börja bättre än såhär <3

I heart you