!!!

 

När jag ändå håller på kan jag ju lika gärna fortsätta med att outa detta. Faktum är att jag hela hösten har jag vägt alla tänkbara fördelar mot nackdelar. Hintade om det redan i min årssammanfattning för förra året och bland annat i det här inlägget. Jag har ältat otaliga stunder, målat upp möjliga senarior för mitt inre och tänkt TÄNK OM JAG ÅNGRAR MIG OCH SEN ÅNGRAR MIG - IGEN ?! Vad gör jag då?

 
 

Alltså fyfan vad fritt fall-läskigt det här är men min inre kompass och jag har börjat landa i att det blir bra oavsett utfall. Att plugga på ett kandidatprogram är liksom på ett sätt 100 % trygghet inom en treårsperiod. Nu är tanken att jag ska släppa den stabila sargen och ta en omväg, via världen. Typ. 

 
 

Är obviusly lite skakis inför att möta vadvetjag så jag börjar blygsamt med att jobba upp en så saftig resebudget jag bara orkar på Färöarna i sommar. Lite kul att Bo, som är min arbetsförmedlare och kontaktperson av misstag adresserat kontraktet till en Linda. Jag ba, vad menaru! Blev inte alls trygg. Tvärtom. Heh.

Så. Det var väl det. Berättar mer snart. Lovar. Men men. Det viktigaste: att jag tar ett uppehåll från skolan betyder inte att jag kommer ta en från er. Min förhoppning är motsatsen <3