Clifton Beach

I lördags tog jag och Jens som bor i samma hus som mig och gör sin praktik på Broschendal 10.02-tåget från Stennenbosch som är närmsta stationen in till Kapstaden. Efter typ tusen stopp och någon timme senare kom vi fram. Strosade längs med marknaderna och jag köpte en skitfin kjol / sarong utan att världsvant pruta (vad hände ens med min titel som Queen of business?!). Mötte sen upp Jalta som går i Jens parallellklass men gör sin praktik hos en chokladtillverkare i Kapstaden. Hon bjussade oss på så goda praliner hon hade gjort och hoppade tillsamman in i en Uber mot en matmarknad men påsen med kjolen kvar under sätet när vi steg ur. Uppdagade detta när vi åt en halvtimme senare. Haha orkante. Händer bara mig? 

Okej nog med kuriosa. Nu kollar vi på när vi till sist kom fram till stranden och jag gjorde mitt bästa för att inte förbanna mig över så ytlig och fånig sak som en förlorad bomullskjol. 

IMG_2156.jpg

Så otroligt fint på typ alla sätt. Kunna ligga på en handduk bredvid två nya bra personer. Prata om viktigt och oviktigt. Vinka till sig fryst passionsfrukt på pinne och då och då hastigt ta ett dopp i det tiogradiga havet för att svalka sig. Men aa. Detta var väl första dagen som jag kände "meh". 

Inte så mycket för kjol-incidenten utan mest för att efter snart två intensiva veckor börjar min introverta personlighet bli mättat med intryck. Kanske i en kombination med pms också. Vet inte. Imorgon är jag ledig och jag längtar så efter att umgås med bara mig. Påminna mig om att jag är bra.

Plus. Nu till helgen ska vi tillbaka till Kapstaden. Då ska vi göra om och bättre.