・2015・

 

I början av 2015 satte jag upp fyra mål för mitt år som bestod av att: a) sätta tydliga mål för min verksamhet, b) eftersträva en dynamisk sammansättning av olika kreativa uttryck c) lyfta fram och utveckla deras bästa koncept samt d) vara orädd inför att gå utanför en liten och komfortabel zon (?). Och nu kan en ju undra hur det gick med det där och för att ta reda på det har jag ställt mig följande frågor från ett formulär som cirkulerar lite överallt såhär års! 

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? Blev med förstahandskontrakt, saftat och lagat så mycket mat!

Genomdrev du någon stor förändring? Känns mest som att jag står och stampar på stället faktiskt men tänker väl att jag börjar växa in i rollen som en lite mer självständig varelse om det makes sense. 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nää inte i år heller. 

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? 9e maj. Vaknade osjälv och lite nervössvettig till ljudet av att sorlande människor anslöt sig utanför och nedanför som firade att torget fyllde 60 år. Någon trollerishow av något slag fick glesa applåder och det var precis som om vi var med i en Roy Andersson film typ Du levande.

Dog någon som stod dig nära? Ingen jag känner men hela hösten har mer eller mindre handlat om alla tusentals människor som är på flykt från krigsdrabbade regioner och hur främlingsfientliga, organiserade attacker tagit så mångas liv har aldrig varit såhär nära / jävligt.

Vilka länder besökte du? Frankrike, när jag hälsade på fina Amanda i Paris i april. Och Danmark dårå. 

 
 
 
 

Bästa köpet? Min säng, mina glasögon och alla vida byxor. 

Gjorde någonting dig riktigt glad? 1. Vi (mest andra) styrde upp en överraskningsfest till en vän och vi (jag) kunde inte sluta dansa. 2. När mamma fick tillbaka sitt hus som hon sålde (haha å denna historia kommer min familj aldrig glömma). 3. Min introverta personlighet har kunnat ta plats och vara bara själv när den velat. 

Saknar du något under år 2015 som du vill ha år 2016? Någon att mata :))))

 
 

Vad önskar du att du gjort mer? Rest. Typsikt jättedålig på att prioritera sånt ):

Vad önskar du att du gjort mindre? Väntat på andra, men kanske mest på mig själv och tänkt snart och sen. Kan bli så ledsen när jag är snålar med nuet och skjuter mina drömmar på framtiden. Det kostar ju mer att spilla tid på ingenting. Det här är något jag jobbar på. Att göra och ta tag i sånt som jag vill se och uppleva.

Favoritprogram på TV? Bron, Sommartorpet på Öppet Arkiv, Det sitter i väggarna, julkalenden med Kakan, Lotta och Cleooo <3 osv osv haha detta avslöjar exakt hur dålig jag är på tv.  

Bästa boken du läste i år? Kanske Egenmäktigt förfarande. Den var fin! 

Största musikaliska upptäckten? Hm. Skulle väl vara Jaakko Eino Kalevi i så fall. Jävla fin kille det verkar vara. Och Slowgold! Verkar dessutom vara så illa att jag missade deras releasefest typ IGÅR?! ***  Gråter ***

 
 
 

Vad var din största framgång på jobbet 2015? Alla helger och kvällar i Röda Stens verkstad, jobbet på a-Venue + + + Att den här lilla bloggen börjar arta sig (sakta) och ni är en bunt som tittar in här med jämna mellanrum <3

Största framgång på det privata planet? Att jag tagit tag i att gå till en terapeut för sådant som gör ont.

Största misstaget? Alla små missförstånd som blev stora. 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare än 2014 men fortfarande lite ledsen. 

Vad spenderade du mest pengar på? Min etta. 

 
 
 

Något du önskade dig och fick? En frys! Och så fick jag tillbaka min mens, precis sådär regelbunden, som den var innan jag kollapsade och den försvann.

Något du önskade dig och inte fick? Jaa klart. 

Vad gjorde du på din födelsedag 2015? Såhär! Jag åt frukost med Johan, lunch med Gabriella vid vattnet och firade kvällen med pappsen plus familj i vanlig ordning.

 
 
081915_9716_2.jpg
 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mindre oro och att sommaren bara bestod av väntan.

Vad fick dig att må bra? Tid med mig själv. 

 
 
031215_6293.jpg
 

Vem saknade du? Malmö och malmömänniskor. Alltid. Två turer / år är inte nog ):

De bästa nya människorna du träffade? Sofia! Och Lara! 

 
 
 
 

Mest stolt över? Må vara för feg och lat för att förflytta mig men vad bra jag är på att sätta ihop saker som jag inte har någon aning om hur en bär sig åt. Typ lägga golv. Att jag lärt mig svetsa och sånt. + Så nöjd över min, Gabriellas och Johannas utställning vi satte ihop i februari. Det fina med att vara newbie är att det är så kravlöst.

Högsta önskan just nu? Att jag får det sommarjobb jag vill ha.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Något radikalt och ta mig utanför den dära bekväma sfären.